Privacybeleid

Privacybeleid

Ontmoetingscentrum De Stut respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke gegevens die u ons verstrekt door gebruik te maken van het contactformulier of het inschrijfformulier vertrouwelijk worden behandeld.
 

In het kader van onze dienstverlening legt De Stut gegevens vast. Deze gegevens bestaan uit uw naam, geboortedatum, e-mailadres, adres en betaalgegevens en eventueel aanvullende gegevens over deelname aan activiteiten en of het vrijwilligerswerk.

Ontmoetingscentrum De Stut gebruikt deze gegevens om de inschrijvingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. 
Tevens kunnen wij u zo op de hoogte te houden van uw deelname aan – en het wel of niet doorgaan van de aangeboden cursussen.
Ontmoetingscentrum De Stut zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken of verkopen en zal deze uitsluitend aan haar medewerkers ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw aanmelding.

Onze medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wanneer u zich aanmeldt bij Ontmoetingscentrum De Stut bewaren wij uw gegevens op een beveiligde webserver.