Ontmoetingscentrum De Stut doet een oproep


Ontmoetingscentrum De Stut is een centrum waar we naast elkaar, met elkaar en voor elkaar de mooiste activiteiten organiseren. Dat wordt veelal door vrijwilligers gedaan en altijd door mensen die betrokken, opbouwend en ondernemend zijn. De Stut staat voor kwaliteit en gemoedelijke sfeer.
Op dit moment zijn wij op zoek naar een of meerdere meewerkend bestuursleden.  Wij kunnen bijvoorbeeld hulp gebruiken van een bestuurslid met kennis van zaken van wetten en regelgeving. Maar ook iemand die wil meedenken en helpen met het opstarten van nieuwe activiteiten.
Spreekt deze oproep u aan, neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch via telefoonnummer: 0251-248648.

Wij hebben weer vacatures voor nieuwe vrijwilligers. Wilt u ons bijvoorbeeld helpen met het bedenken en uitvoeren van activiteiten, dan bent u van harte welkom.

Tevens hebben wij een uitdagende klus voor iemand die het leuk vindt om roosters te maken en als aanspreekpersoon wil dienen voor onze gastdames. Het is een verantwoordelijke taak die enige zelfstandigheid vraagt.
Spreekt deze oproep u aan neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch via telefoonnummer: 0251-248648
.