In het nieuws

Met ingang van 1 september 2017 is Paula Walstra in dienst gekomen van De Stut. Omdat U  haar vast wel eens tegenkomenzal in De Stut,  vertelt zij hier iets over zichzelf.
 

Mijn naam is Paula Walstra.

Sinds 1985 ben ik getrouwd met Rinus, met een gedeelde passie voor autorijden, steden bezoeken en koken (ik ben de chef-kok, Rinus proeft).
Samen hebben wij twee kinderen, dochter Manon die de kunstacademie heeft doorlopen en zoon Leon die als leraar voor de klas staat en in zijn vrije tijd muziek maakt.

Sinds 1 september 2017 ben ik werkzaam in de Stut als algemeen medewerkster.
Voor één jaar zal ik me bezig houden met de coördinatie van de vrijwilligers die de balie- en schenkwerkzaamheden uitvoeren en het aanspreekpunt voor hen zijn.

Verrast ben ik van het grote aanbod van activiteiten en vind het erg mooi om te zien dat een Stichting volledig draait op vrijwilligers die ook nog eens een luisterend oor voor elkaar zijn!
Nu al voel ik me thuis in de Stut en zie het komende jaar met plezier tegemoet.

 

Het nieuwe programma boekje met het aanbod voor cursussen kunt u verkrijgen aan de balie van De Stut. 

Het aanbod staat ook op de website en vanaf heden kunt u zich inschrijven. Let wel, een aantal cursussen zijn al volgeboekt.
 
Er is hard gewerkt om alle informatie foutloos te vermelden, mocht er toch een fout voorkomen in de tekst o.i.d. dan zijn daar geen rechten aan te ontlenen maar hopen wij dat u dit ons meldt zodat wij dit kunnen corrigeren. Alvast vriendelijk dank.