In samenwerking met de Stichting Participatie Anderstaligen organiseert Ontmoetingscentrum de Stut elke woensdag een bijeenkomst voor anderstalige- en Nederlandstalige wijkbewoners.

Doel van de ochtend is om met elkaar in contact te komen en het oefenen van de Nederlandse taal. De bijeenkomst staat onder deskundige begeleiding.
De deelname kost € 1 per keer. Er wordt voor een kopje koffie of thee gezorgd.

Coõrdinator taalontwikkeling en begeleiding: Esther Tromp
E-mail: info@spa-ijmond.nl
Telefoon 06 44 30 22 25

Op woensdag
Tijd : 08.45 tot 10.15 uur.

 

LET OP !
Thuis in de IJmond, foto en ontmoetingsproject

Het nieuwe seizoen hopen wij spectaculair van start te gaan met een nieuw project.  Nederlandstalige en anderstalige deelnemers zetten elkaar op de foto en vertellen elkaar hun levensverhaal. Dit alles resulteert in een reizende expositie, te beginnen in De Stut. Het programma loopt van 13 september t/m 1 november. De bijeenkomsten zijn op maandagochtend van 9.30 tot 11.30 uur. Deelname bedraagt €15,00. Als herinnering kunt u na afloop van het project uw geëxposeerde foto’s tegen een gereduceerd bedrag kopen. Inschrijven kan via telefoonnummer 0251-248648. Projectleider José van der Vossen neemt vervolgens persoonlijk contact op met alle kandidaten.

Het project is een initiatief van Fotokring Heemskerk, Stichting Participatie Anderstaligen en Ontmoetingscentrum De Stut.